Pastrama Sastāvdaļas 700-800g liellopa gaļa Marinādei: 1l ūdens 60g sāls 60g cukurs 10g sinepju sēklas 2 ķiploka daiviņas 5-6 krustnagliņas 5-6 smaržīgie pipari Panēšanai: 30g kūpināta paprika 10g malts korinadrs 10g malts korinadrs 10g svaigi malti pipari Pastrama – mājas apstākļos pagatavojama delikatese no liellopa gaļas. Izmēģiniet šo lielisko recepti! Lai labi garšo! Pagatavošana 4 porcijas 1. Katlā ielej ūdeni, pievieno visas marinādes Sastāvdaļas , uzvāra un atdzesē. Ar šo marinādi pārlej gaļu un novieto ledusskapī marinēties uz 48 stundām. 2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 60 grādiem. Gaļu izņem no marinādes, pārliek cepamā formā un cep 6 stundas. Ja ir daudzfunkcionālais (multivārāmais ) katls, tad režīmā “slow food” var cept gaļu 5-6 stundas. 3. Gaļu izņem no cepeškrāsns, panē garšvielās un vēl 15 min. cep cepeškrāsnī. 4. Gaļu atdzesē, sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs un pasniedz kā uzkodu vai pilda sviestmaizes un burgerus.