Pastrama — mājas apstākļos pagatavojama delikatese no liellopa gaļas. Izmēģiniet šo lielisko recepti! Lai labi garšo! 1. Katlā ielej ūdeni, pievieno visas marinādes , uzvāra un atdzesē. Ar šo marinādi pārlej gaļu un novieto ledusskapī marinēties uz 48 stundām. Sastāvdaļas
Pagatavošana 4 porcijas
Sastāvdaļas
2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 60 grādiem. Gaļu izņem no marinādes, pārliek cepamā formā un cep 6 stundas. Ja ir daudzfunkcionālais (multivārāmais ) katls, tad režīmā «slow food» var cept gaļu 5-6 stundas.
3. Gaļu izņem no cepeškrāsns, panē garšvielās un vēl 15 min. cep cepeškrāsnī.
4. Gaļu atdzesē, sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs un pasniedz kā uzkodu vai pilda sviestmaizes un burgerus.
Pastrama
