Olu salāti ar olīvām un sinepēm

Sastāvdaļas

  • 4 vārītas olas
  • 10-12 zaļās olīvas
  • 1 tējk. smalki sagrieztu sīpolu
  • 2-3 marinēti gurķīši
  • 3 ēdk. krējuma
  • 1 tējk. sinepes
  • smalki sakapāti zaļumi
  • paprikas pulveris

Šajos salātos marinētus gurķīšus var aizstāt ar citiem marinētiem dārzeņiem — pērļu sīpoliņiem, patisoniem vai kabačiem.

Pagatavošana

1. Olas notīra un sagriež gabaliņos. Olīvas un gurķīšus sagriež ripiņās. Lielā bļodā sajauc kopā ar krējumu, sinepēm, sāli, pipariem.
2. Pievieno pārējās

Sastāvdaļas

, kārtīgi samaisa. Ieliek ledusskapī uz 1 stundu.

Ātra ēdienu piegāde uz mājām vai biroju Rīgā