Mencas filejas salāti ar sieru

Sastāvdaļas

  • 400g siers Fetaki
  • 200g kiršu tomātiņi
  • 1 garais gurķis
  • 1 mencas fileja
  • zaļie loki
  • dilles
  • pētersīļi
  • olīveļļa
  • pipari
  • 1/2 citrons

Ar šīs receptes pagatavošanu tiks galā pat iesācējs, taču baudīt var uzticēt arī profesionālim 🙂

Pagatavošana 30 min 4 porcijas

1. Mencas fileju novāra sālsūdenī, apm. 10 min. Fileju atdzesē un sadala gabalos.
2. Tomātus un gurķi nomzagā un sagriež kubiņos. Zaļumus sasmalcina, sajauc ar dārzeņiem un zivi, pievieno svaigi spiestu citrona sulu un svaigi maltus piparus.
3. Uz porcijas šķīvjiem ar gredzena palīdzību kārto sieru. Pa virsu liek salātus. Pirms pasniegšanas pārlej ar olīveļļu.

| View