Medijumi, meža gaļas produkti.

Mēs piedāvājam jums iegādāties arī ko īpašu, savādāku, nekā ikdienas ierastā pārtika. Tie ir veselīgi un ekoloģiski produkti, kas ir ražoti no visaugstākās kvalitātes medījuma gaļas.



Kāpēc visaugstākās?

Tāpēc, ka medījums ir tieši iegūts no medniekiem, nevis no audzētavām, kur dzīvniekus baro cilvēki. Mūsu gadījumā dzīvnieki barojas dabiski, kā dabā iekārtots. Šī ir ekskluzīva iespēja jums nobaudīt dažādas aromātiskas desas, pelmeņus, burgerus un pat tīteņus! Visi mūsu piedāvātie produkti ir ražoti ar maksimālu atdevi un kvalitāti, lai tie garšotu jums. Iesakām jums iepazīties ar mūsu produktu klāstu un nogaršot tos.

Pelmeņi — tiek ražoti no brieža, alņa vai stirnas gaļas. Speciālā recepte ar pareizo mīklas daudzumu, šiem pelmeņiem ļauj būt nevainojamiiem, sulīgiem ar izteiktu medijuma garšu

Burgerkotletes — izmantota tiek Aļņa vai brieža gaļa. Burgeru izgatavošanai tiek izlasīti labākie gaļas gabali, lai tos varētu samalt, tad sajaukt ar garšvielām, pievienot nedaudz mājas cūkas speķi un samaisot izveidot pareizu kotlešu gaļas masu. Tad sasaldē gatavās kotletes.

Vītinātā desa — Šo desu vītina no jebkura medijuma, piedāvājumā ir bebra, stirnas, mežacūkas, brieža un alņa gaļas desas. Vītināšanas process norit 4 nedēļas kamēr desa ir gatava.

Auksti kūpinātas desas — Jebkura medijuma gaļa. Izgatavošanas process 3-4 nedēļas, kamēr desa ir gatava. Dažkārt šīm desām pievienotas tiek dzērvenes, labākai garšas buķetei.

Doktordesa — Šī ir vārītā desa, ko izgatavo parasti no mežacūkas vai brieža gaļas. Ļoti garda desa uz sviestmaizēm vai rosolā.

Sardeles — Parasti tiek piedāvātas no mežacūkas vai brieža gaļas. Sardeles piedāvājumā ir dažādas, gan ar sieru, gan apkūpinātas un klasiskās.

Cīsiņi — tiek ražoti no mežacūkas, stirnas, brieža vai Aļņa gaļas. Cīsiņus ļoti iecienījuši ir bērni. Tie ir maigi un smaržīgi.

Kupāti — Izmantotā gaļa — mežacūka, Alnis vai briedis. Speceālā recepte kadiķogu marinādē kupātus padara izteiktus un pavisam savādākus, nekā citi. Tos ieteicams ir grillēt vai cept.

Tīteņi — Kāpostu tīteņus parasti taisa no Aļņa vai brieža gaļas. Roku darbs, izcila garša. Tiem kas ir kāpostu tīteņu cienītāji, tos novērtēs.

Valmieras līkumu desa. Izmantotā gaļa — Mežacūka, Alnis vai briedis. Klasiska kūpināta līkumdesa ko var ēst dažādos veidos.

 

Ātra ēdienu piegāde uz mājām vai biroju Rīgā