Marienbādes cāļi uz alus bundžas Sastāvdaļas 2 svaigie cāļi "Marienbāde" 3-4 ķiploka daiviņas 3 ēd.k. olīveļļa 2 ēd.k. kūpināta paprika 1 ēd.k. kaltēti zaļumi 1/2 tējk. sīpolu granulas 1/2 tējk. ķiploku granulas 1/2 tējk. sāls 2 bundžas alus Vistas gaļa cilvēkiem ir tīkama ne tikai tās maigās garšas dēļ, bet arī tāpēc, ka tās pagatavošanas variācijas ir visai plašas. Šodien padalīsimies ar vēl vienu interesantu cāļa gaļas pagatavošanas versiju. Videorecepte šeit. Pagatavošana 60 min 8 porcijas 1. Nelielā bļodā garšvielas un sāli sajauc kopā ar sasmalcinātiem svaigiem ķiplokiem un olīveļļu. 2. Alus bundžas atver vaļā un 1/4 daļu izlej paplātē. Šajā paplātē ievieto abas alus bundžas un uzmauc tām pa virsu cāļus. Tagad cāļus kārtīgi no visām pusēm iesmērē ar garšvielu maisījumu. Paplāti ar cāļiem liek kūpinātāvā vai grilē 200 grādos apmēram 1 stundu.