Šīs receptes veiksme slēpjas kontrastos. Maigais baklažāns kopā ar saldi aso liellopa gaļu kopā sader ļoti labi. Iespējams, ka šī recepte atklās jaunu veidu, kā pagatavot malto gaļu. 1. Baklažānu sagriez kubiņos. Apmēram 10 minūtes uz pannas apcep to līdz tas kļūst zeltaini brūns. Pievieno sāli un piparus pēc vēlmes. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 4 porcijas
2. Bļodā sajauc sojas mērci, medu, laima sulu, ūdeni un kartupeļu cieti.
3. Tajā pašā pannā, kur cepts baklažāns apcep gaļu, līdz tā arī kļūst zeltaini brūna. Pievieno maisījumu no bļodas, ingveru, ķiploku un piparus. Gaidi līdz maisījums uzvirst.
4. Gaļu samaisi ar apceptajiem baklažāniem. Pasniedz ar rīsiem.
Maltā gaļa ar baklažānu
