Vai zināt ka arbūzs sastāv no 90% ūdens? Taču šis fakts tam nebūt netraucē būt vienai no garšīgākajām ogām, turklāt arī arbūza izmantošana kulinārajos eksperimentos ir visai plaša. Piedāvajam izmēģināt šo recepti. 1. Makaronus novārīt salsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet, makaronus pārlikt salātu bļodā. Pievienot olīveļļu, rīvētu citorna miziņu un svaigi spiestu sulu un apmaisīt. Sastāvdaļas
Pagatavošana 6 porcijas
2. Arbūzu sagriezt kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriezt sieru vai nu sadrupināt to ar rokām mazākos gabalos. Sieru un arbūzu uzmanīgi iecilāt makaronos, pievienot smalki sagrieztu sīpolu, pēc garšas svaigi maltus piparus un sakapātu baziliku.
3. Pasniedz uzreiz.
Makaronu salāti ar arbūzu un sieru
