Lazanjas zupa Sastāvdaļas 250g makaronu 300g maltās gaļas 150g sagrieztu šampinjonu 150g žāvētas desas 1 sīpols 3 smalki sakapāti ķiploki 200ml bundža tomātu sava sulā 2 ēd.k. olīveļļas 2 ēd.k. tomātu pastas svaigs timiāns svaigs baziliks 2 mazi čili pipariņi 100g Monterigo siera 100g Edama siera sāls un svaigi malti pipari Kaut kas vidējs starp zupu un otro. Kaut arī pavasaris jau oficiāli ir iestājies, tomēr vēl nedēļas nogalē sola vēsāku laiku un pat sniegu. Un kāds asāks un kreftīgāks ēdiens noteikti vēl kādu laiciņu prasīsies mūsu organismiem. Pagatavošana 45 min 4 porcijas 1. Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept tajā sīpolus, ķiplokus un šampinjonus. Pievienot malto gaļu, pārkaisīt ar sāli un pipariem un cept apmēram 7 min līdz gaļa ir kārtīgi apcepusies. Pievienot ripiņās sagrieztu desu, tomātus ar visu sulu un tomātu pastu, timiānu, čili piparus un sautēt visu kopa vēl 5-7 min. 2. Katlā ieliet ūdeni un uzvārīt makaronus. Kad makaroni ir gandrīz gatavi viņiem klāt pievienot pannas saturu un vārīt līdz gatavībai. Pasniegt nekavējoties, pārkaisot ar rīvētu sieru un svaigu baziliku.