Kuksusa salāti ar vistas fileju un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 250g kukskuss
  • 2 gl vistas buljons
  • 1 garais gurķis
  • 120g kiršu tomāti
  • dilles
  • 1/2 citrons
  • 2 vistas filejas
  • 2 ēd.k. kūpināta paprika
  • 2 ķiploka daiviņas
  • olīveļļa
  • sāls, pipari

Pasīvākā gardēžu daļa kuskusu vēljoprojām nav iepazinuši, bet aktīvākajai gardēžu daļai tas jau ir iegaršojies. Piedāvājam jums vēl vienu kuskusa pagatavošanas recepti, kas priecēs ikvienu. Lai izdodas!

Pagatavošana 40 min 4 porcijas

1. Kukskusu ieber bļodā, pārlej ar karstu buljonu un atstāj uzbriest.
2. Bļodā ielej mazliet olīveļļas, pievieno kūpinātu papriku, smalki sakapātus ķiplokus un samaisa. Vistas filejas sagriež mazākos gabalos un iemaisa marinādē. Gaļu cep uzkarsētā pannā līdz gatavībai.
3. Tomātus un gurķi sagriež palielos gabalos un iemaisa kuskusā. Pievieno smalki sakapātas dilles, vistas gaļu, olīveļļu, svaigi spiestu citrona sulu un rīvētu citrona miziņu. Pēc garšas peivieno sāli un svaigi maltus piparus. Apmaisa.
4. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

| View