Cepšanai izvēlies mazus cāļus. Tie lieliski garšos, ja pirms pasniegšanas pārlaistīsi tos ar apelsīnu un šerija mērci. Pasniedz cāļus ar kartupeļiem un svaigajiem zaļajiem dārzeņiem, piemēram, brokoļiem vai cukurzirņiem. 1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Ieliec cāļus cepešpannā, pārlaisti ar eļļu, pārkaisi ar oregano, uzber sāli un piparus. Sastāvdaļas
Pagatavošana 50 min 4 porcijas
2. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes. Tikmēr sarīvē viena apelsīna mizu un izspied sulu no abiem apelsīniem. Pārkaisi cāļus ar apelsīna miziņu un pārlej ar šeriju un apelsīnu sulu. Liec pannu atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 20-25 minūtes.
Krāsnī cepti cāļi ar oregano, apelsīniem un šeriju
