Ābolu un ķirbju sezona ir klāt. Piedāvājam pagatavot no tiem pikantu zupu. Īsti rudenīga recepte. 1. Sviestu izkausēt katliņā. Pievienot sīpolus un apcept, visu laiku maisot, apmēram 4 min. Pievienot ķirbi un apcept visu kopā līdz ķirbis ir mīksts, apmēram 10 min. Pievienot ābolus, ķimenes, sāli, ingveru, kariju, čili un melnus piparus, pieliet ūdeni un buljonu tā, lai noklātu visu katla saturu. Uzvārīt un nogriežot mazāku uguni vārīt, kamēr dārzeņi ir mīksti, apmēram 30 min. Sastāvdaļas
Pagatavošana 45 min 2 porcijas
2. Atdzesēt un sasmalcināt blenderī. Pasniegt ar krējumu, grauzdiņiem
Ķirbju-ābolu krēmzupa ar kariju un ingveru
