Kefīrā marinēta cūkgaļa

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas mīkstuma
  • 2 lieli sīpoli
  • 250 ml kefīra
  • 2 ēdk. sakapātu lociņu
  • 2 ēdk. sakapātu pētersīļu
  • 1–2 tējk. sāls
  • 1 tējk. maltu piparu

Ja izdevies atrast sev tīkamāko gaļas marinādes recepti, to der ielāgot un padarīt par savu firmas recepti, kuru eksperimentu rezultātā var vēl vairāk uzlabot.

Pagatavošana

1. Gaļu sagriez nelielos gabaliņos, sīpolus – ripiņās.
2. Bļodā samaisi gaļu ar sīpoliem, zaļumiem un garšvielām.
3. Pārlej ar kefīru, vēlreiz kārtīgi samaisi un atstāj, lai marinējas vismaz 2–3 stundas.