Kartupeļu salāti ar kazas sieru Sastāvdaļas 1 kg kartupeli 150g kazas siers 1 sīpols 1 selerijas kāts 2 ēd.k. baltvīna etiķis 1 ēd.k. angļu sinepes 3 ēd.k. krējums pētersīļi zaļie loki sāls, pipari Par kazas siera lieliskajām īpašībām šoreiz nerunāsim. Bet piedāvāsim jums vēl vienu lielisku kartupeļu salātu recepti, kurā nozīmīga loma ir tieši kazas sieram. Jums garšos! Pagatavošana 30 min 4 porcijas 1. Kartupeļus notīra un novāra sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni nolej, kartupeļus atdzesē, sagriež palielos kubiņos. Selerijas kātu sagriež šķēlītēs un pievieno kartupeļiem. Pievieno arī smalki sakapātus pētersīļus un zaļos lokus. 2. Nelielā bļodā sajauc sinepes, etiķi un krējumu. Mērci pārlej kartupeļiem un uzmanīgi samaisa. 3. Kazas sieru sadrupina un iemaisa salātos. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.