Izmēģini šo produktu neparasto savienojumu. Mums ļoti garšoja! Principā, šo zupu var ieteikt arī veģētāriešiem, ja nepievieno gaļu. Un pavisam interesantu toni šī zupa iegūst, ja saldo krējumu aizvietosi ar kokosa pienu – garšā parādās kaut-kas austrumniecisks. 1. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Gurķus sagriež strēmelītēs. Sīpolu sagriež smalkāk. Ķiploku smalki sakapā. Katlā ar biezu apakšu apcep malto gaļu. Pašās beigās maltai gaļai pievieno ķiploku. Gaļu izņem no katla un atliek malā. Sastāvdaļas
Pagatavošana 45 min 4 porcijas
2. Katlā liek sīpolus, kartupeļus un apcep. Tad pievieno gurķus, pārlej ar buljonu, apsedz ar vāku un vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Mazliet atdzesē un pievienojot saldo krējumu sablendē. Zupu pārlej atpakaļ katlā un uzkarsē.
3. Porcijas šķīvjos liek malto gaļu, pārlej ar zupu un pa virsu pārkaisa ar sadrupinātu sieru.
Kartupeļu-gurķu biezzupa ar gaļu un sieru
