Kartupeļu bumbas ar vistas gaļas pildījumu Sastāvdaļas 500g vistas medaljonu 500g vārītu kartupeļu 1 sīpols 1 olas dzeltenums 1/2 glāze rīvmaizes 1 ēdk. katlētu zaļumu 1 ēdk. karija sāls, pipari Laiks nedaudz paspēlēties! Padariet ēst gatavošanu par nelielu piedzīvojumu, kopā ar bērniem. Aiciniet bērnus palīgā un tie ar prieku piedalīsies šo bumbu pagatavošanā. Turklāt, pašu gatavots, vienmēr garšo labāk! Pagatavošana 45 min 2 porcijas 1. Vistas medaljonus sagriež mazos kubiņos. Sīpolu sasmalcina. Pannā uzkarsē 1 ēdk. eļļas un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno vistu un cep līdz tā ir gatava. 2. Bļodā ieber rīvmaizi, pievieno kariju un zaļumus, samaisa. 3. Kartupeļus saspaida ar kartupeļu stampiņu, pievieno olas dzeltenumu. No kartupeļu biezputras veido plācenīti, pa vidu liek pildījumu un tad veido apaļas bumbas. Katru bumbu apvārta rīvmaizē. 4. Bumbas var fritēt – vārīt uzkrsētā eļļā, bet var cept iepriekš uzkarsetā cepeškrāsnī apm. 20 min. 200 grādos. 5. Bumbas pasniedz ar sinepēm vai sinepju mērci.