Karstie salāti ar cāļa fileju un siera bumbām

Sastāvdaļas

  • 3 cāļa filejas
  • 4-5 ar mizu vārīti kartupeļi
  • 4 vārīti burkāni
  • 100g sniega zirnīši
  • 150g svaigā siera bumbas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • rozmarīns, timiāns
  • olīveļļa
  • sāls, pipari

Cāļa fileja ir viens no iecienītākajiem saimnieču produktiem. Tas protams ir pateicoties garšas īpašībām, taču ir vēl kāds iemesls. Cāļa filejas pagatavošnsa iespējas ir visai plašas. Šoreiz piedāvājam īpaši gardu karsto salātu recepti. Receptes video versija ir šeit

Pagatavošana 30 min 3 porcijas

1. Cāļa fileju sagriež kubiņos. Pannā ielej eļļu, pievieno saspeistas ķiploka daiviņas, timiāna lapinas un pāris rozmarīna zariņus. Uzkarsē. Pievieno cāļa fileju un apcep. Pievieno sagrieztus dārzeņus un apcep arī tos. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
2. Salātus kārto porcijas šķivjos. Pa virsu kārto svaigo sieru.