Kabaču-tomātu zupa

Sastāvdaļas

  • 1 1/2 l buljons
  • 2 lieli kabači
  • 100 g cauraudzis speķis
  • 2 tomāti
  • 5 ēd.k. tomātu pasta
  • 1 ēd.k. milti
  • 2 ēd.k. GI sviests
  • skābs krējums
  • 4 cīsiņi
  • zaļumi
  • sāls

Šādu dārzeņu zupu iecienījis “Modern Talking” balss un tūkstošu sieviešu elks Tomass Anderss (Thomas Anders). Pamēģini arī tu!

Pagatavošana

1. Kabačus nomazgā un sagriež mazos gabaliņos. Speķi sagriež kubiņos, katlā izkausē, taukos sasautē sagrieztos kabačus, pieliek nomizotus tomātus, tomātu pastu, pielej karstu buljonu. Izkarsētus, atdzesētus miltus samaisa ar GI sviestu un piku ieliek gatavajā zupā, uzvāra. Pēc garšas pieber sāli, pieliek daudz sakapātu zaļumu un no apvalka atbrīvotus, ripiņās sagrieztus cīsiņus.
2. Pasniedz kopā ar skābu krējumu.

| View