Ja esat kaislīgs suši ventilators, jums nekādā gadījumā nedrīkst palaist garām šo ierakstu!
Cik bieži jūs ēdat suši? Es to daru aptuveni reizi nedēļā. Lielākoties tie ir lieli tirdzniecības centri ar maziem restorāniem augšējos stāvos, un es nevarētu teikt, ka esmu ar to apmierināts. Un diemžēl man šķiet, ka trauki, no kuriem es ēdu, ir blāvi, garlaicīgi un vienmuļi. Tie izskatās tradicionāli un īsti neveicina manu garastāvokli. Un laimīgus mirkļus veido sīkumi, tāpat kā traukus. Es sev teicu: «Pietiek. Man tas ir pārāk garlaicīgi!»
Tagad, kad ir tādi dizaineri kā Stefano Džovanoni, man par šo problēmu nav jāuztraucas. Viņa jaunais projekts «Liliju dīķis» ir īpašs suši ēdiens izsmalcinātiem ēdājiem, kuriem netrūkst humora izjūtas, piemēram, man. Viņš ir radījis suši šķīvjus, bļodas un krūzes, kas ir tik mīļas, ka no tām ir prieks ēst! Paskaties uz viņiem, viņi ir tik mīļi. Pat mana draudzene, kura nekad mūžā nav ēdusi suši, droši vien gribētu tos pamēģināt tikai šo ēdienu dēļ. Komplektā ir šķīvis, no melanīna izgatavotas nūjiņas, mērces trauks mīļas cāļa formā, krūzīte, nūjiņu turētājs un dziļais šķīvis lotosa zieda formā. Ak, ēdieni ir pārāk skaisti un perfekti, lai par tiem tik daudz runātu! Aplūkojot attēlus, jūs vienkārši iemīlēsieties tajā.