
Tuvojas grila sezona, bet zivs nesen baudīta, gaļas dažadās marinadēs nevienu nepārsteidz. Ko uzgrillēt? Pievēršamies jūras veltēm. Katru mīdiju piepildīt ar mērci un grillēt 5-7 minūtes, kamēr siers izkūst.Sastāvdaļas
Pagatavošana: 30 min / 4 porcijas
Katlā ar biezu dibenu izkausēt sviestu, apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Pievienot mīdijas, baltvīnu, apsegt ar vāku un vārīt 5 minūtes, kamēr mīdijas atvērsies. Mīdijas izņemt. Tās, kuras nav atvērušās, izmest. Atdzisušas mīdijas atvērt un vienu daļu ģliemežvāka nolauzt, atstājot to daļu, kur ir mīdija. Sakārtot un darba virsmas.