Tuvojas grila sezona, bet zivs nesen baudīta, gaļas dažadās marinadēs nevienu nepārsteidz. Ko uzgrillēt? Pievēršamies jūras veltēm. Katru mīdiju piepildīt ar mērci un grillēt 5-7 minūtes, kamēr siers izkūst.Sastāvdaļas
Pagatavošana: 30 min / 4 porcijas
Katlā ar biezu dibenu izkausēt sviestu, apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Pievienot mīdijas, baltvīnu, apsegt ar vāku un vārīt 5 minūtes, kamēr mīdijas atvērsies. Mīdijas izņemt. Tās, kuras nav atvērušās, izmest. Atdzisušas mīdijas atvērt un vienu daļu ģliemežvāka nolauzt, atstājot to daļu, kur ir mīdija. Sakārtot un darba virsmas.
Grillētas mīdijas ar sieru
