Grilētas garneles sezama sēkliņās

Sastāvdaļas

  • 24 lielas garneles
  • 50g sezama sēklas
  • 2 ēd.k. sojas mērce
  • 2 ēd.k. vīna etiķis

Līdzīgi kā citos jūras produktos, garnelēs ir augsts kalcija, joda un olbaltumvielu līmenis. Turklāt, tas ir lielisks produkts jūsu grilēšanas pasākumam!

Pagatavošana: 25 min / 4 porcijas

  1. Garneles nolobīt un uzspraust uz iesmiem pa 3 gb uz katra. Dziļā šķīvī sajaukt kopā sojas mērci un vīna etiķi, lēzenā šķīvī iebērt sezama sēklas. Iesmus ar garnelēm apmērcēt no abam pusēm vispirms sojas mērces maisījumā, tad apviļāt sezama seklās. Iesmus ar garnelēm liek uz grila un cep 3-4 minūtes no katras puses.
  2. Garneles pasniedz siltas pārlejot ar marinādi.

| View