Ģenerāļa vista Sastāvdaļas 500g atkauloti vistu šķiņķīši 3 olas 100g kukurūzas ciete 75g kviešu milti 1 ēd.k. cepamais pulveris eļļa sāls Mērcei: 30ml rīsu etiķis 30ml sojas mērce čili pasta 2 ēd.k. saldskābā čili mērce Noteikti lasot receptes aprakstu vēlaties saprast šī nosaukuma nozīmi. Tas pareizi. Nekāda noslēpuma šeit nav. Ja putru jūs varat pagatavot ierindniekam, tad šo ēdienu pienāktos pasniegt ģenerālim. Izmēģiniet šo recepti un pacienājiet savu ģenerāli! 😉 Pagatavošana 30 min 4 porcijas 1. Vistas gaļu sagriež nelielos gabalos. Vienā bļodā ar dakšu sakuļ olas ar sāli. Otrā bļodā samaisa miltus, cieti un cepamo pulveri. Vistas gaļu iemērc vipirms olā, tad sausā maisījumā. 2. Pannā uzkarsē eļļu (apm. 1/2 gl) un cep sagatavoto vistas gaļu nelielām porcijām, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Gatavu vistu pārliek uz papīra dvielīšiem, lai notecinātu liekos taukus. 3. Pirms pasniegšanas vistu apsmērē ar mērci.