Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem mūsu platuma grādos. Tradicionālajā virtuvē kāposts pazīstams jau no 11. gadsimta, un, pateicoties kāpostu daudzveidībai, arvien parādās jaunas receptes kāpostu pagatavošanai. Arī mēs vēlamies dalīties ar kādu pārbaudītu recepti, kuras neatņemama sastāvdaļa ir tieši skābēti kāposti. 1. Makaronus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina un uzreiz makaronus pārber salātu bļodā. . Vistu sadala mazākos gabalos. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Gurķus sagriež salmiņos. Kāpostus sagriež smalkāk. samaisa salātbļodā ar krējumu. Mēs nelikām nekādas garšvielas, jo kāposti un gurķi padara salātus pietiekami pikantus. Sastāvdaļas
Pagatavošana 20 min 2 porcijas
2. Kamēr vārās makaroni, gatavo pārējās Sastāvdaļas
3. Visas Sastāvdaļas
Garšīgie salāti ar makaroniem un skābētiem kāpostiem
