Garšīgie salāti ar makaroniem un skābētiem kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 100g svaigi kāposti ar burkāniem marinādē
  • 100g marinēts gurķis
  • 75g makaroni
  • 75g kūpināta vai cepta vista
  • 1/2 sīpols
  • 3-4 ēd.k. skabais krējums
  • sāls

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem mūsu platuma grādos. Tradicionālajā virtuvē kāposts pazīstams jau no 11. gadsimta, un, pateicoties kāpostu daudzveidībai, arvien parādās jaunas receptes kāpostu pagatavošanai. Arī mēs vēlamies dalīties ar kādu pārbaudītu recepti, kuras neatņemama sastāvdaļa ir tieši skābēti kāposti.

Pagatavošana 20 min 2 porcijas

1. Makaronus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina un uzreiz makaronus pārber salātu bļodā.
2. Kamēr vārās makaroni, gatavo pārējās

Sastāvdaļas

. Vistu sadala mazākos gabalos. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Gurķus sagriež salmiņos. Kāpostus sagriež smalkāk.
3. Visas

Sastāvdaļas

samaisa salātbļodā ar krējumu. Mēs nelikām nekādas garšvielas, jo kāposti un gurķi padara salātus pietiekami pikantus.

| View