Garneļu zupa ar rīsiem un mīdijām

Sastāvdaļas

  • 250 g garneles
  • 250 g mīdijas
  • 1,2 l zivju buljons
  • 3 ēdamkarotes sviests
  • 3 ēdamkarotes kviešu milti
  • 1 liels sīpols
  • 1 paciņa varītu graudaugu rīsu
  • 1/4 tējkarote Kaijennas pipari
  • 1 ēd.k. karijs

Mūsu zupu topā, šī zupa pelnīti ieņem vietu pirmajā trijniekā.

Pagatavošana: 30 min / 4 porcijas

  1. Sīpolus smalki sagriež, katliņā izkausē sviestu, ieber miltus un maisot karsē līdz sāk parādīties burbuļi. Tad pievieno kariju, sīpolus un kaijenas piparus, sautē 3 — 4 minūtes. Pielej zivju buljonu, pievieno garneles, mīdijas un visu uz mazas uguns sautē 15 minūtes.
  2. Pasniedzot bļodiņā ieber sauju vārītu rīsu, pa virsu lej zupu. Dekorē ar garnelēm un mīdijām.
Ātra ēdienu piegāde uz mājām vai biroju Rīgā