Gardie pusspārni pikantajā mērcē ar rozīnēm

Sastāvdaļas

  • 1 iep. Gardie pusspārni
  • 150g rozīnes
  • 500ml vistas buljons
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. gaišais Balzamiko etiķis
  • 1/2 ēd.k. aso piparu pārslas vai čili pasta
  • 2 ēd.k. sinepju graudiņi
  • 1 ēd.k. eļļa
  • sāls, pipari

Izlasot receptes

Sastāvdaļas

radās šaubas par lielisku rezultātu? Lieki! Izmēģiniet šo recepti un Jūs piekritīsiet, šī patiešām ir varen saderīga un garda produktu kombinācija.

Pagatavošana 45 min 3 porcijas

1. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcinātus ķiplokus. Pievieno spārniņus un apcep arī tos. Pievieno buljonu, etiķi, asos piparus vai pastu, sinepju graudiņus, rozīnes, apsedz ar vāku un sautē apm. 30 min. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
2. Pasniedz ar nūdelēm, rīsiem, kuskusu vai bulguru.

| View