Šī recepte viennozīmīgi neatstās vienaldzīgus ne lielus, ne mazus gardēžus un noteikti, vienreiz izmēģinot šo recepti gatavosiet to vēl. Pārliecinaties paši. 1. Maltai gaļai pievieno sarīvētu uz dārzeņu rīves burkānu, sasmalcinātus ķiplokus, rīvmaizi, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, samaisa. No maltās gaļas izveido bumbiņas valrieksta lielumā. Sastāvdaļas
Pagatavošana 45 min 4 porcijas
2. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā sasmalcinātu sīpolu un gaļas bumbiņas līdz sīpoli ir caurspīdīgi. Pievieno konservētus tomātus, buljonu un sautē 10 min. Tad pievieno makaronus, olīvas un vāra 20-25 min, līdz makaroni ir gatavi.
3. Pasniedz pārkaisot ar sadrupinātu sieru un sasmalcinātiem pētersīļiem.
Gaļas bumbiņas ar pastu grieķu gaumē
