Šajos salātos tuncis ideāli sader kopā ar marinetiem sīpoliem. Tāda sajūta, ka tie ir radīti viens otram! Šie salāti lieliski der gan ikdienas pusdienām-vakariņām, gan svētku galdam. Izmēģiniet šo recepti un pārliecinaties paši! 1. Olas liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un uzvāra. Vāra 1-1,5 min. Olas pārliek zem auksta ūdens un atdzesē. Sastāvdaļas
Pagatavošana 15 min 2 porcijas
2. Gatavo mērci. Jogurtam pievieno sinepes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, samaisa.
3. Gurķi nomazgā un sagriež šķēlītēs. Olas noloba un sagriež uz pusēm. No sīpoliem, tunča un pupiņām notecina lieko šķidrumu.
4. Porcijas šķīvjos kārto kaudzītēs sīpolus, tunci, gurķus, olas un pupiņas. Olas un gurķus pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sāli pēc garšas. Pasniedz ar pagatavoto mērci.
Dimdiņu tunča salāti
