Dimdiņu cūkgaļas šašliks Sastāvdaļas apm. 1,5kg cūkgaļas kakla karbonāde 2 iep. marinēti sīpoli sāls, pipari Mērcei: 150g biezs krējums 1 ēd.k. saldas sinepes sāls, pipari 1 iep. marinēti sīpoli pasniegšanai Ir produkti, kuru garšas īpašības sniedz iespēju mūsu fantāzijai variēt. Arī šoreiz, mēs cūkgaļas marinādei izmantojām saimniecības “Dimdiņi” marinētos sīpolus. Rezultāts lielisks. Rekomendējam! Pagatavošana 40 min 4 porcijas 1. Gaļu nomazgā zem tekošā ūdens un sagriež vienāda izmēra kubiņos. Gaļu pārliek bļodā, pievieno 2 iep. marinētu sīpolu un samaisa. Apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un marinē 2-3 stundas istabas temperatūrā vai ledusskapī visu nakti. Gaļu sadur uz iesmiem un cep uz grila līdz gaļa ir gatava. 2. Gatavo mērci. Krējumam pievieno sinepes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Mērcei pievieno 2-3 ēd.k. marinādes. Te labi noderēs iepakojums, kas domāts pasniegšanai – marinādi pievieno mērcei, bet saturu pasniedz pie šašlika. Kārtīgi samaisa. 3. Šašliku pasniedz ar marinētiem sīpoliem un mērci.