Dimdiņdārza salāti

Sastāvdaļas

  • 700g liellopa maltā gaļa
  • 1 iep. sarkano kāpost salāti
  • 1 iep. bietes kubiņos marinādē
  • 250g kiršu tomāti
  • 300g svaigi gurķi
  • 150g Fetaki siers
  • 300g krējums
  • zaļumi
  • ķiploku sāls

Mūsu platuma grādos vasara, diemžēl, ātri paskrien. Tāpēc jāizbauda katra vasarīgā diena. Sarīko dārza svētkus, vai dodies piknikā ar draugiem un izbaudi. Gaļas bumbiņas un mērci vari pagatavot iepriekš, bet pašus salātus sajaukt piknika vietā. Pateicoties produktam “Dimdiņdārzs” tas ir vienkārši, ātri un garšīgi. Izmēģini!

Pagatavošana 30 min 6 porcijas

1. Malto gaļu liek bļodā, pievieno garšvielas un sāli, samaisa. No maltās gaļas veido bumbiņas valrieksta lielumā un cep līdz gatavībai.
2. Gatavo mērci. Sieru saspaida ar dakšu, pievieno krējumu, sasmalcinātus zaļumus un ķiploku sāli.
3. Tomātus un gurķus nomazgā un sagriež smalkāk.
4. Kārto porcijas bļodiņās kāpostus, marinētas bietes, gurķus, tomātus, gaļas bumbiņas. Pasniedz ar mērci.