Dārzeņu rasols ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 5-7 vārīti kartupeļi
  • 2-3 vārīti burkāni
  • 2 marinēti gurķi
  • 1 ābols
  • 1 neliela selerijas sakne
  • 4 ēd.k. krējums
  • 1 tējk. sinepes
  • sāls

Gaļa un saldumi svētku laikā ēsti diezgan, jāpadomā par vieglākiem ēdieniem. Tad nu piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu salātu recepti.

Pagatavošana 20 min 4 porcijas

1. Kartupeļus, burkānus un selerijas sakni nomizot. Selerijas sakni sarīvēt uz dārzeņu rīves, kartupeļus un burkānus sagriezt strēmelītēs. Tāpat sagriezt ābolu un marinētus gurķus.
2. Krējumu sajaukt ar sinepēm un sāli.
3. Visus sagrieztus dārzeņus pārlikt salātu bļodā, pārliet ar mērci un apmaisīt.
4. Pasniedz uzreiz.

Ātra ēdienu piegāde uz mājām vai biroju Rīgā