Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru

Sastāvdaļas

  • 1 cūkgaļas fileja (apm. 750g)
  • 100g siers Dor Blue
  • 100g bekons
  • 1 ēd.k. sviests
  • sāls, pipari

Šajā reizē necentīsimies noskaidrot no kuras pasaules malas šī recepte nākusi. Skaidrs ir viens, ja neesat pārliecināts veģetārietis, šī recepte priecēs gan ikdienā, gan svētkos. Garšīgi!

Pagatavošana 4 porcijas

1. Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
2. Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 min. Bekonu pārlikt uz papīra dvielīša. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.
3. Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru. Klāt pasniedz kartupeļus frī.