Šajā reizē necentīsimies noskaidrot no kuras pasaules malas šī recepte nākusi. Skaidrs ir viens, ja neesat pārliecināts veģetārietis, šī recepte priecēs gan ikdienā, gan svētkos. Garšīgi! 1. Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Sastāvdaļas
Pagatavošana 4 porcijas
2. Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 min. Bekonu pārlikt uz papīra dvielīša. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.
3. Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru. Klāt pasniedz kartupeļus frī.
Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru
