Recepte no tradicionālās latviešu virtuves. Šis ēdiens viennozīmīgi iederēsies uz jūsu galda gan ikdienā, gan svētkos. Kārtīgs ēdiens ziemas izskaņā, sātīgs un sildošs! 1. Cūkas stilbiņus noskalo, liek multivārāmā katlā, pārlej ar 1 glāzi ūdens un sautēšanas režīmā gatavot 1 stundu. Pēc tam stilbiņus izņem, katlu izmazgā. Sastāvdaļas
Pagatavošana 120 min 4 porcijas
2. Sīpolu sagriež ripiņās. Kāļus nomizo un sagriež palielās daiviņās.
3. Pannā apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi un liek multivārāmajā katlā. Tajā pašā pannā apcep cūkas stilbiņus, pievieno medu un tos karamelizē. Pārlikt katlā pie sīpoliem, pielej 1 glāzi ūdens, pievienot lauru lapas, ķimenes, pēc garšas sāli, svaigi maltus piparus un režīmā «Sautēšana» gatavot vēl 1 stundu. Pēc 30 min. pievieno sagrieztus kāļus un turpināt sautēt atlikušo laiku.
Cūkas stilbiņi ar kāli un medu
