Sātīgs ēdiens, kura pluss ir tas, ka papildus nav jāgatavo kartupeļi- tos aizstāj pupiņas. Kupātu vietā var izmantot malto gaļu, ko apcep, vienkārši maisot. 1. Kupātus sagriež kumosa lieluma gabalos. Palielā pannā uzkarsē eļļu un cep desiņas 8-10 minūtes, līdz tās apbrūnējušas no visām pusēm. Sastāvdaļas
Pagatavošana 20 min 4 porcijas
2. Pievieno pupiņas, kukurūzu, samaisa un pannas saturu papildina ar garšvielām un garšaugiem. Kārtīgi sajauc un ļauj 2-3 minūtes burbuļot uz lēnas uguns. Ja tā šķiet pa biezu, var pieliet buljonu.
3. Pasniedz ar kārtīgu karoti skāba krējuma un maizi.
Čilikonkarne (Chilli con carne)
