Receptes Chilli Con Carne galvenās ir pupiņas, kinza, koriandrs un ķiploka daiviņas. Taču šodien mēs gatavosim Chili con carne e birra un šīs receptes galvenā sastāvdaļa ir tumšais alus! 1. Sīpolu un ķiplokus sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu apcep olīveļļā sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu un apcep arī to. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē 5 min. Pielej alu, čili pastu, pupiņas bez šķidruma un sautē visu alū apm. 20 min, līdz šķidrums ir iztvaikojis. Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
Pagatavošana 45 min 2 porcijas
2. Gatavam ēdienam pievieno sagrieztu čili piparu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
Chili con carne e birra
