Chili con carne e birra

Sastāvdaļas

  • 500g liesa liellopa maltā gaļa
  • 1,5gl tumšais alus
  • 400g konservētas sarkanās pupiņas
  • 400g konservētas baltās pupiņas
  • 400g smalcināti konservēti tomāti
  • 1 sīpols
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • 1 čili pipars
  • 1/2 ēd.k. čili pasta
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari

Receptes Chilli Con Carne galvenās

Sastāvdaļas

ir pupiņas, kinza, koriandrs un ķiploka daiviņas. Taču šodien mēs gatavosim Chili con carne e birra un šīs receptes galvenā sastāvdaļa ir tumšais alus!

Pagatavošana 45 min 2 porcijas

1. Sīpolu un ķiplokus sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu apcep olīveļļā sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu un apcep arī to. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē 5 min. Pielej alu, čili pastu, pupiņas bez šķidruma un sautē visu alū apm. 20 min, līdz šķidrums ir iztvaikojis.
2. Gatavam ēdienam pievieno sagrieztu čili piparu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

| View