
Salātu nosaukums ir garš teikums, tas vien apliecina to īpašu statusu. Cerams, ka tas tevi nenobiedēs, tos pagatavot var itin viegli. Un to variāciju skaits ir nebeidzams, liec ķiršu vietā dzērvenes, bet ziedkāpostu vietā var cept brokoļus, zilā siera vietā atkal vari izlīdzēties ar fetas tipa sieru. 1. Sadali ziedkāpostu mazākās ziedkopās. Cepamajā pannā ieklāj cepampapīru, liec uz tās ziedkāpostus. Apslaki tos ar eļļu, pārkaisi sāli un piparus. Cep 200 grādos apmēram 30 minūtes līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 2 porcijas
2. Bļodā liec spinātus, ziedkāpostus, pārkaisi ar žāvētiem ķiršiem, riekstiem un sadrupinātu zilo sieru. Ja vēlies pāršļaksti ar ēdamkaroti galda etiķa vai olīveļļas, taču šos salātus var ēst arī bez aizdara.