Nevienam sen nav nekāds jaunums, ka tieši vistas gaļa tiek uzskatīta par veselīgāko, salīdzinājumā ar citām gaļām. Tāpēc padalīsimies ar vēl vienu vistas gaļas pagatavošanas recepti. 1. Vistas stilbus noskalo un nosusinā. Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās. Ķiploku sadala daiviņās un saspiež ar plato naža daļu (tīrīt nav obligāti). Citronu sagriež gareniski daiviņās. Čili piparu sagriež palielos gabalos. Sastāvdaļas
Pagatavošana 80 min 4 porcijas
2. Karstumizturīgā formā pārliek stilbiņus, kartupeļus, ķiplokus, rozmarīnu, citronus, pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārle ar olīveļļu un apmaisa. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apm. 1 st, ik pa brīdim apmaisot.
3. Pasniedz siltu.
Cepti vistas stilbiņi ar citroniem un čili pipariem
