Cāļu pusspārni ar dārzeņiem un rīsu nūdelēm

Sastāvdaļas

  • 500g cāļu pusspārni mango un karija marinādē
  • 125g rīsu nūdeles
  • 225g konservēti bambusa dzinumi
  • 200g baklažāns
  • 100g sniega zirnīši
  • 100g konservēta mini kukurūza
  • 100g jaunie kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. rīvēts ingvers
  • 1 laims
  • 1 tējk. brūnais cukurs
  • 1 ēd.k. zivju mērce
  • sojas mērce
  • 1 ēd.k. eļļa
  • svaigi čili pipari

Šo recepti noteikti jāizmēģina katram garšu meklēšanas entuziastam. Katrā ziņā, nebūsiet vīlušies un šo recepti gatavosiet vēl un vēl. Pārliecinies! 🙂

Pagatavošana 30 min 4 porcijas

1. Baklažānu sagriež kubiņos. Kartupeļus notīra un sagriež tāpat kā baklažānus.
2. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Ķiploku daiviņas smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, ķiplokus un ingveru. Pievieno kartupeļus un baklažānus, cep vēl 5 min. Pievieno pusspārnus un apcep. Tad ik pa brīdim pievienojot mazliet ūdeni dārzeņus izsautē mīkstus. Pievieno sniega zirnīšus (pākstis var sagriezt smalkāk), kukurūzu un bambusa asnus, zivju mērci, cukuru, svaigi spiestu laima sulu un sojas mērci pēc garšas. Sautē vēl 5 min.
3. Rīsu nūdeles novāra atbilstošo instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina.
4. Mērci pasniedz ar rīsu nūdelēm. Dekorē ar sagrieztu čili piparu.

| View