Cāļa šašliks ar jauniem dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 1 iep. cāļa šašliks bez kaula klasiskajā marinādē
  • 400g jaunie burkāni
  • 200g jaunie spināti
  • 20g sviests
  • 1 apelsīna sula
  • pipari

Maigā cāļa gaļa ar jaunajiem dārzeņiem aiznes baudītāju tālu garšu paradīzē….Šaubies? 🙂 Izmēģini šo recepti un pārliecinies, garšu paradīze eksistē!

Pagatavošana

1. Burkānus nomazgā, nogriež lakstus un sagriež uz pusēm. Sīpolus smalki sakapā.
2. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus un burkānus. Pievieno cāļa šašliku un apcep arī to. Pievieno šķidrumu no šašlika, mazliet ūdeni, svaigi spiestu apelsīna sulu un sautē apm. 30 min. Ja nepeiciešams, gatavošanas procesā pievieno ūdeni. Pievieno spinātus, apmaisa, apsedz ar vāku un izslēdz uguni.
3. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem, jauniem kartupeļiem, rīsiem vai kuskusu.