Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas «Cāļa gaļas ēdieni». Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību «White Book». Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās! 1. Traukā uzputot olu, citā traukā iebērt rīvmaizi. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Sastāvdaļas
Pagatavošana 4 min 4 porcijas
2. Medaljonus iemērcēt vispirms sakultā olā, tad rīvmaizē un sakārtot uz sagatavotas cepešpannas. Cept cepeškrāsnī 20-25 min.
3. Kamēr cepās medaljoni pagatavot mērces. Mērcei ar zaļumiem krējumu sajaukt ar sasmalcinātām dillēm un ķiploka daiviņu, pievienot pēc garšas sāli. Sinepju mērcei krējumu sajaukt ar sinepēm, un pievienot pēc garšas sāli un cukuru.
4. Nagetus pasniedz ar mērcēm.
Cāļa gaļas nageti
