Cāļa filejas gabaliņi ar bekonu

Sastāvdaļas

  • 2 iep. "Maigie" cāļa gaļas filejas gabaliņi
  • 300g bekons
  • 2 ēd.k. Balzamiko krēms
  • 1 ēd.k. aveņu džems

Uzburam ainiņu – maigā vistas fileja laižas ugunīgā dejā ar misteru bekonu…. Vēlaties stāsta turpinājumu?:) Izlasiet recepti un kuriniet grilu!

Pagatavošana 40 min 6 porcijas

1. Bekonu sagriež mazākos gabalos (piem. uz pusēm) un aptin katru filejas gabalu ar bekonu. Gaļu sadur uz iesmiem.
2. Balzamiko krēmu sajauc ar aveņu džemu.
3. Gaļu cep uz grila, ik pa brīdim apgrozot un apsmērējot ar pagatavoto mērci. Pirms pasniegšanas vēlreiz pārsmērē ar mērci.