Cāļa fileja un dārzeņi Balsamico marinādē

Sastāvdaļas

  • 700g cāļa krūtiņas fileja
  • 1 brokolis
  • 3 burkāni
  • 10-12 kiršu tomātiņi
  • 4 ēd.k. Balsamico etiķis
  • 4 ēd.k. saldskābā čili mērce
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • 1 tējk. ķiploku pulveris
  • sāls, pipari

Šajā receptē ir kāds knifiņš, balsamico marināde piedod īpašu toni ne tikai cāļa filejai, bet arī dārzeņiem. Tie garšo patiešām labi. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana 60 min 4 porcijas

1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2. Cāļa krūtiņas fileju sagriež strēmelēs. Balsamico etiķi sajauc ar čili mērci un iemarinē fileju. Marinē 30 minūtes.
3. Pa šo laiku gatavo dārzeņus. Burkānus notira un sagriež palielos gabalos. Brokoli sadala ziedos. Karstumizturīgā formā liek burkānus, brokoļus un tomātus, pārlej ar olīveļļu, pārkaisa ar ķiploku pulveri, sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas un cep cepeškrāsnī apm. 15 min. Tad pievieno cāļa fileu un cep līdz gaļa ir gatava, apm. 30 min.

| View