Labai gaļai nav nepieciešams ne ilgais marinēšanas process, ne garais vārīšanas process. Taču laba gaļa (galvenais — svaiga) spēj piedot toni visam ēdienam. Kā saka, laba daudz nevajag — galvenais, lai tas labais būtu augstas kvalitātes. 1. Liellopa gaļu sagriež nelielās strēmelītēs, pārlej ar sojas mērci, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātas kadiķogas un atstāj marinēties uz 10-15 minūtēm, kamēr sagatavo dārzeņus. Sastāvdaļas
Pagatavošana 60 min 4 porcijas
2. Kartupeļus un burkānu nomizo, sagriež strēmelītēs. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un ātri apcep gaļu. Tad pievieno kartupeļus, burkānus, lauru lapu, smaržīgos piparus, pārlej ar 1,5 l ūdens un vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Pievieno bietes, čili pastu un vāra vēl 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli.
3. Zupa gatava pasniegšanai.
Biešu zupa ar marinētu liellopa gaļu
