Biešu zupa ar marinētu liellopa gaļu Sastāvdaļas 300g liellopa gaļa 400g marinētas bietes 3 kartupeļi 1 burkāns 2 ēd.k. eļļa 4 ēd.k. sojas mērce 2 ķiploka daiviņas 1 lauru lapa 2 smaržīgo piparu graudiņi 3 kadiķogas 1/3 tējk. čili pasta sāls Labai gaļai nav nepieciešams ne ilgais marinēšanas process, ne garais vārīšanas process. Taču laba gaļa (galvenais – svaiga) spēj piedot toni visam ēdienam. Kā saka, laba daudz nevajag – galvenais, lai tas labais būtu augstas kvalitātes. Pagatavošana 60 min 4 porcijas 1. Liellopa gaļu sagriež nelielās strēmelītēs, pārlej ar sojas mērci, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātas kadiķogas un atstāj marinēties uz 10-15 minūtēm, kamēr sagatavo dārzeņus. 2. Kartupeļus un burkānu nomizo, sagriež strēmelītēs. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un ātri apcep gaļu. Tad pievieno kartupeļus, burkānus, lauru lapu, smaržīgos piparus, pārlej ar 1,5 l ūdens un vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Pievieno bietes, čili pastu un vāra vēl 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli. 3. Zupa gatava pasniegšanai.