Ja ir kāda recepte, kuru varētu dēvēt par «Klasiku», tad viena no tām noteikti ir strogonova pagatavošanas recepte. Pačukstēsim šīs receptes galveno noslēpumu — tā ir kvalitatīva liellopu gaļa. 1. Gaļu sagriezt šķēlēs un mazliet izdauzīt ar gaļas āmuru. Tad gaļu sagriezt strēmelītēs. Sīpolu un sēnes sagriezt šķēlītēs. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 4 porcijas
2. Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā gaļu. Kad gaļa gatava, pievienot sēnes, sīpolus un turpināt cepšanu līdz dārzeņi ir gatavi. Pievienot krējumu, tomātu pastu, sinepes, nedaudz ūdeni, lauru lapu, piparus, sāli un sautēt vēl 5 min.
3. Befstroganovu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un marinētiem gurķiem.
Befstroganovs ar sēnēm
