Banānu saldējums ar kanēli

Sastāvdaļas

  • 500 g banānu (aptuveni 4 lieli banāni)
  • 1,5 glāzes jogurta bez piedevām
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • ½ tējk. kanēļa
  • 1/3 glāze kļavu sīrupa

Saldējums nav jāatstāj tikai vasaras mēnešiem. Šādu, viegli pagatavojamu un ar sildošo kanēli piepildīto saldējumu var droši pasniegt kā veselīgu desertu arī tad, ja vasara šķiet aiz kalniem.

Pagatavošana: 15 min / 4 porcijas

  1. Banānus nomizo un sagriez ripiņās. Izklāj uz paplātes un liec saldētavā vismaz uz 4 stundām.
  2. Visas

    Sastāvdaļas

    sablendē kopā 3-5 minūtes līdz rodas viendabīga masa.

  3. Liec saldētavā uz 3- 4 stundām sasalt. Pasniedzot vari apšļakstīt ar papildu sīrupu.

| View