Āzijas nūdeļu salāti ar vistu

Sastāvdaļas

  • 100g sarkanie kāposti
  • 100g ķīniešu kāposti
  • 2 burkāni
  • 2 grilētas vai kūpinātas vistas filejas
  • 125g olu nūdeles
  • 2 ed.k. rieksti
  • 1 ēd.k. sezama sēkliņas
  • Mērcei:
  • 5 ēd.k. sojas mērce
  • 5 ēd.k. rīsu etiķis
  • 3 ēd.k. eļļa
  • 2 ēd.k. sezama eļļa
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 1 ēd.k. rīvēta ingvera sakne
  • 2 ķiploka daiviņas
  • pipari

Šiem salātiem piemīt visas svarīgākās īpašības, lai šo recepti izmēģinātu arī jūs – tie ir viegli pagatavojami un ļoti garšīgi. Kādi vēl nepieciešami argumenti? 🙂 Lai labi garšo!

Pagatavošana 30 min 4 porcijas

1. Visas mērces

Sastāvdaļas

sajukt kopā.
2. Dārzeņus sagriezt tievās garās strēmelītēs, pārlikt lielā salātu bļodā, pārliet ar mērci un samaisīt. Vistas gaļu saplūkāt ar rokām. Nūdeles pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
3. Vistas gaļu un nūdeles iejaukt salātos. Dekorēt ar sezama sēkliņām un sakapātiem riekstiem.