Aukstā zupa ar olām

Sastāvdaļas

  • 1l paniņas 0,5%
  • 300g vārīta liellopu gaļa
  • 3 vārītas olas
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • 2-3 ēd.k. sinepes
  • zaļumi
  • sāls

Šī zupa tika speciāli pagatavota Dikāna diētas sekotājiem, bet derēs arī tiem, kas vienkārši ievēro slaido līniju vai sportistiem, jo satur tikai olbaltumus. Lai labi garšo!

Pagatavošana 15 min 2 porcijas

1. Zaļumus un ķiplokus sasmalcināt un saberzt kopā. Pievienot sinepes un pārliet ar paniņām. Samaisīt.
Liellopu gaļu sagriezt strēmelītēs. Olas smalki sakapāt. Olas un gaļu pievienot zupai, pēc garšas pievienot sāli.

Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.

| View