Aukstās tējas nav gluži mūsu tautiešiem raksturīgas. Mēs esam pieraduši pie siltam tējām. Tomēr no labas aukstās tējas diez vai var atteikties. Un šobrīd, kad arbūzu sezona ir sākusies, piedāvājam šo augli izmantot arī šādā veidā! 1. Sauso tēju iebērt karstumizturīgā traukā un pārliet ar 0.5l vāroša ūdens. Ļaut ievilkties 15 min un izkāst. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min
Arbūzu sagriezt mazākos gabalos, izņemt kauliņus un salikt limonādes krūzē. Saspaidīt ar kartupeļu stampu. Pievienot aukstu minerālūdeni, sīrupu un tēju, samaisīt.
2. Tējai pievienot ledu un uzreiz pasniegt.
Aukstā arbūzu tēja
