Īpaši maigu un saldenu medus toni šim ēdienam piešķir tieši Iļģuciema medalus, bet aso noti — čili pasta. Izmēģini šo recepti un esam pārliecināti, šie šķiņķīši būs viens no iecienītākajiem ēdieniem uz tava galda. 1. Sīpolus nomzio un sagriež gredzenos. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep vistu šķiņķīšus no abām pusēm, apm. 3 min. no katras puses. Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un tur pat apcep sīpolus, minūtes 15, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un cep vēl 2-3 min. Pielej alu, Balzamiko, bbq mērci un čili pastu, samaisa. Tad liek atpakaļ gaļu un sautē vēl 30 min, līdz gaļa ir gatava. Sastāvdaļas
Pagatavošana 60 min 3 porcijas
2. Pasniedz ar kartupeļu vai dārzeņu biezputru.
Asie vistas šķiņķīši medalus mērcē
